top of page

Shed-musiikkiteatteritoiminta Joensuussa 

Joensuussa käynnistyvä Shed-musiikkiteatterihanke on musiikkia ja tanssia sisältävä teatteriharrastus 10 – 15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Ryhmässä jokainen saa olla oma ainutlaatuinen itsensä. Tärkeitä arvoja toiminnassa ovat läsnäolo, vuorovaikutus ja yhteinen tekeminen. Suuressa osassa ovat myös ihan oikeat teatteriesitykset, jotka valmistetaan yhdessä ryhmän näköisiksi. 

Toiminta alkaa viikolla 11, heti talviloman jälkeen. Haku toimintaan alkaa 13.2.2023. Hakulomakkeen löydät tämän sivun lopusta. Tieto valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse viikolla 9.

Ilmoittautuminen on vielä käynnissä. Mukaan mahtuu! Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian.

Joensuussa käynnistyvä Shed-musiikkiteatterihanke etsii 2008 – 2013 syntyneitä esiintymisestä innostuneita lapsia ja nuoria mukaan toimintaan. Aikaisempaa kokemusta teatterista tai esiintymisestä ei tarvitse olla, mutta mukaan ovat tervetulleita myös aiemmin harrastaneet. Ryhmään voi tulla myös oman avustajan kanssa. Ilmoittautuessa pyydämme kertomaan osallistujan mahdollisista erityistarpeista, jotta voimme suunnitella harjoitukset jokaisen huomioon ottaen.

 

Viikoittaisissa harjoituksissa lauletaan, tanssitaan ja näytellään. Ennen kesälomaa valmistetaan pienimuotoinen esitys. Syksyllä aloitetaan musiikkinäytelmän harjoittelu. Vuosi huipentuu joulukuuhun, jolloin lapset ja nuoret esittävät musiikkia ja tanssia sisältävän näytelmän Kulttuuritehdas Siihtalan lavalla yleisölle. 

Harjoituspaikka on Kulttuuritehdas Siihtala (Nurmeksentie 4). 
  • Harjoitukset ovat tiistaisin klo 16:15 – 17:45. 

  • Ensimmäiset harjoitukset ovat tiistaina 14.3.2023.

  • Osallistumismaksu vuodelta 2023 on 50 euroa.

Joensuun Shed-musiikkiteatterihankkeen ohjaajat:
Jukka Moskuvaara

Moi! Minä olen Jukka Moskuvaara. Ammatiltani olen näyttelijä ja käsikirjoittaja. Shedin harjoituksissa toimin näyttelijäntyön ja teatteri-ilmaisun ohjaajana. Olen työskennellyt teatterin parissa reilut kaksikymmentä vuotta. Tykkään retkeilystä ja uimisesta järvissä. Vapaa-aikanani puuhailen mahdollisimman paljon kahden alakoululaisen lapseni kanssa. 

Heipsan, olen Kalle Pulkkinen. Ammatiltani olen tanssija ja erityisopettaja. Olen työskennellyt teatterin ja tanssin parissa noin kaksikymmentä vuotta. Vapaa-ajalla tykkään aamukahveista ja lehtien lukemisesta, sekä erilaisista seikkailuista pienten lasteni kanssa.

Terve! Olen Hanna Rentola, kirjailija, lavarunoilija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Shedissä toimin apuopettajana. Teen myös kulissien takana monenlaista näkymätöntä työtä, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman hyvin. Tykkään siileistä, metsäpoluista ja joenrannoista.

Edellä mainittujen lisäksi harjoituksia ohjaavat myös muut vierailevat opettajat.  

Onko sinulla kysymyksiä Joensuun Shed-musiikkiteatterihankkeen toiminnasta? 


Lähetä sähköpostia: shedjoensuu@gmail.com
Soita tai laita viestiä: 0504799806

Joensuun Shed-musiikkiteatterihankkeen löydät sosiaalisesta mediasta: 

https://www.instagram.com/shedjoensuussa/

https://www.facebook.com/shedjoensuussa/

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Otan vastaan paikan Shed-ryhmästä, sitoudun maksamaan osallistumismaksun 50 € ja annan kuvausluvan. Shed-ryhmien tunneilla ja esiintymisissä kuvattuja materiaaleja (stillkuvat ja videot) voidaan käyttää Shed-musiikkiteatterihankkeen viestinnässä ja markkinoinnissa.

Kiitos ilmoittautumisesta!

Shed-musiikkiteatterihanketta Joensuussa tukevat: 
logo-elisa.png
bottom of page