Jokaisella on oikeus tulla nähdyksi juuri sellaisena kuin on.

Tämän sanoman pohjalta on syntynyt ShedHelsinki, jossa Suomen kovimmat ammattilaiset tekevät Suomen sykähdyttävintä musiikkiteatteria yhdessä erilaisten lasten ja nuorten kanssa.

Vuoden 2016 alussa aloitettu toiminta huipentuu joulukuussa Pohjoismaiden pysäyttävimpään musikaaliin, kun Aleksanterin teatterin lavalle lennähtää Peter Pan ystävineen. Näyttämöllä loistavat kadonneet lapset, laulavat intiaanit, taistelevat merirosvot ja tanssivat merenneidot. Ohjauksesta ja taiteellisesta kokonaisuudesta vastaa Marco Bjurström.

Ostamalla lippusi nyt, varmistat paikkasi taianomaisessa seikkailussa, joka tarjoaa hauskoja, jännittäviä ja koskettavia elämyksiä koko perheelle. Samalla mahdollistat hankkeen jatkumisen ja autat ShedHelsinkiä pääsemään lähemmäksi tavoitettaan perustaa pysyvä musiikkiteatteri lapsille ja nuorille.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia (sis. väliajan) ja suositusikäraja 7 vuotta.

Klikkaa itsesi lippukauppaan: https://www.shedhelsinki.fi/naytokset/

_MG_0038

Peter Pan -musikaali herättää eloon ShedHelsingin sanoman

”Jos epäilet kykyjäsi lentää, riistät itseltäsi mahdollisuuden ikinä onnistua siinä,” Peter Pan.

Peter Pan karkasi kotoa, kun kuuli vanhempiensa suunnittelevan, mitä hänestä tulee isona. Hän oppi lentämään onnellisten ajatusten ja keijupölyn voimalla, ja löysi Mikä-Mikä-Maan – paikan, jossa voi itse valita kohtalonsa, ja jossa vain mielikuvitus on rajana.

Peter Pan uskoi, että koko maailma on tehty uskosta, luottamuksesta ja keijupölystä. Jokaisella on mahdollisuus antaa unelmilleen siivet, kun vain uskaltaa yrittää.

Peter Panin viisaat sanat kiteyttävät myös ajatuksen ShedHelsingistä, uudesta valtavirrasta poikkeavasti projektista, jossa matka on määränpäätä merkityksellisempi.

Me ShedHelsingillä uskomme, että meillä jokaisella on tarve ja oikeus tulla nähdyksi – riippumatta siitä, minkä ikäisiä tai näköisiä olemme, millaiseen vartaloon olemme syntyneet tai millaisia mielipiteitä ja ajatuksia maailmassa edustamme. ShedHelsinki tarjoaa erilaisille lapsille ja nuorille tilaisuuden olla esillä omina, ainutkertaisina yksilöinä. Yhdessä ja turvassa.

www.shedhelsinki.fi/

PPM 2